Friday, 14 October 2011

Muhammad Haziq & Thaqif Aiman

HAHAHA :) dua kawan yang sangat gila . Padahal dorang masih mentah dalam dunia nie lagi . Poyo-2 dah matang . BENGONG :) By the way , best dapat berkawan dengan kau budak ;) Hope persahabatan kita kekal untuk selama-2nya yea . HAHAHA :) Buarlah korang toe budak lagi , tapi best dapat kawan dengan korang . HAHAHA :) If one day dapat lepak dengan korang mesti bestkankan , hm :( Tapi .. Taktahu bila kot ? Maklumlah korang budak susah nak keluar lepak . Kalau korang nak lepak pun mesti nak lepak petang , aku tak selesa lepak petang . Aku biasa lepak malam , HAHAHA :) Maklumlah , malam banyak aktiviti :) By the way , thanks dapat kawan macam kau <3

written : ahmad wadi ahmad rokmar
for : muhammad haziq and thaqif aiman
p/s : best kawan dengan korang budakk-2 . HOHOHO :D

No comments:

Post a Comment