Thursday, 20 October 2011

25 MORE DAYS !

Makan tidur makan tidur makan tidur habiss ... SPM ! Dah dekat gila babi oh . SUMPAH ! Takut gila kalau dapat result yang terukk . HAHAHA :) Mana taknya , result trial pun hanya 1A jea . OH GOD ! Aku target 4A . tapi ... Kena usaha lagi nie , takboleh main-2 dah . HOHOHO :) By the way , sekarang dah mulanya untuk kita tinggalkan TELEFON ! Maklumlah , taknak lah result teruk sebab PHONE or GF ! NO !! But , kepada anak pakdin maaflah yea kalau jarang call kau bermula minggu depan . Sebab aku nak fokus nie , taknak main-2 dah . Nanti kau jugak senang kalau berjaya , sebabnya nanti aku dah berjaya dapat result cantik semua dan bekerja senang nak masuk memimang . WOOT WOOT ! Tapi .. If kita ada jodohlah kankan :) Hope adalah yea . HEHEHE :)

written : ahmad wadi ahmad rokmar
for : aien saidin or pakdin <3
p/s : I MISS YOU <3

No comments:

Post a Comment