Monday, 21 November 2011

THE STORY !

Hey Datuk dan Datin :) Sudah lama tak buka cerita baru dekat BLOG ini :D mesti korang semua dah bosan dengan cerita lama aku kankan :D HAHAHAH :) OPS ! Nak cerita pasal apa ekh ? cerita sedih or cerita gembira ekh ! atototott !
lwosksoejsdksukeoakowqqksdklsdakjsakdjadkjadk9ieu29381293k23j123938123iu12391238129382131iqjwkldjasdkajsdaiosdjadkasdgadyhaudio9210381290312iokl2o3i12
Okey lah :D Kita bermula dengan cerita sedih sebab cerita sedih nie terlalu banyak , sebab first story mama papa takbagi saya balik ke Kuala Lumpur kerana dorang nak saya stay dekat kelantan lagi . hm :(CRYING :'( Tapikankan , aku kesian dengan nurain binti saidin kerana sudah hampir 1year kita tak jumpa . ADUHH :( Aku harap nurain binti saidin faham dengan situasi ini <3 HAHAHAHA :) Aku dekat sini tak pernah menduakan kau sayangg <3 Aku sayang sangat-2 dekat kau sayangg . ILOVEYOUDOUBLEMORESAYANGG <3 WOOT WOOT ! Then , then cerita sedih lagi ialah hari ni last saya bersama dia si gemok :( lagi sedih , today paper agama dia ada then time balik nak salam dengan dia then dia busyy . so ... HAMPA ! APA PUN TAKBOLEH :( CRYING . By the way , aku harap aku message or call dia mesti ada respons okeyy . AMIN ! HAHAHA :) IREALLYNEEDYOUGEMOKK <3 ATOTOTT !

nurain binti saidin ireallymissyou and ineedyosayangg youaremywifeforme and iwantyouknowyouaremysuperwomen :) ilovveyoudoublemore . bytheway , ireallymisyou azharbinibrahim :)

Tapikankan , disetiap cerita sedih keluar pasti ada cerita gembira pulak kankan . HAHAHA :) yang menggembirakan aku ialah hanya tinggal tiga paper jea lah aku nak MERDEKA ! YEAHH ! Paper SCIENCE , Paper PERDAGANGAN and Paper SENI 2 :) HAHAHA :D habis jea semua paper ini , mesti aku nak conteng baju then baling semua pen yang penuh dalam pensel box aku nie . HAHAHA :) Siapa dapat nasib lah yea , sebabnya semua pen toe baru jea beli . Tak guna langsung , HOHOHO :) Dalam exam pun aku guna pen lama , sebab ada berkat dari apa yang diajar oleh cikgu . Aduyyy :) Tapikankan , kita mesti rindu sama cikgu-2 dan kawan-2 semua kankan :D By the way , aku takkan mudah lupakan kawan or cikgu yang telah banyak membantu aku dalam pelajaran . INSHAALLAH !
sekolahsekolahsekolahsekolahsekolah sayakanmerindukanawaksekolah sayajugakanmerindukankawan-kawandancikgu-cikguyangbanyakmembantusaya.ILOVEYOUALL

written : ahmad wadi ahmad rokmar
p/s : kenangan terindah bersama kamu wahai sahabat , sayang , cikgu :)

Monday, 7 November 2011

STOP IT !

OFFLINE ! FACEBOOK , SKYPE AND BLOG STOP !


Focus dekat SPM pulak :D Hanya tinggal beberapa hari jea lagi

written : ahmad wadi ahmad rokmar
p/s : Doakan supaya saya BERJAYA :)

Friday, 4 November 2011

8 Days More :)


Pejam celik pejam celik , makan tidur makan tidur SPM sudah mulai menghampiri didiri ini . TAKUT ! Biarlah aku dah bersiap sedia untuk tempoh SPM yang bakal bermula pada 14 November 2011 iaitu pada mulanya paper Bahasa Melayu dan Pendidikan Seni Visual Kertas 1 , aku akan cuba buat yang terbaikk untuk diri aku . SPM ramai orang cakap kalau kita gagal hidup kita habis musnah , kita takdapat nak buat apa-2 . So , sebab itu aku takut oh :( hm . Mama papa harapkan aku boleh score 4 or 3A . Tapi .. Aku taktahu boleh dapatkan ataupun tidak result yang dorang inginkan . Bagi aku , aku boleh lakukan sebab aku boleh target Sejarah , Bahasa Melayu , English dan Pendidikan Seni Visual 'A' TAPI ... entahlahh . Mata pelajaran yang lain just dapat credit pun takpea lah , aku dah bersyukur . hm :( Hanya tinggal 8Hari jea lagi untuk aku bertempuh dengan SPM :) By the way , halalkan makan minum saya dan ampunkan segala dosa yang telah saya lakukan dekat kamu wahai mama papa , kakak abang , kawan-kawan , cikgu-cikgu dan mereka yang mengenali diri saya . Selain itu , doakan semoga saya dapat buat yang terbaik dalam peperiksaan kali ini . Sungguhpun peperiksaan kali ini ialah peperiksaan penentu masa depan saya . Dan saya juga akan doakan kepada kawan-kawan yang bakal menduduki peperiksaan spm jugakk :)

written : ahmad wadi ahmad rokmar
p/s : GOOD LUCK :)