Monday, 21 November 2011

THE STORY !

Hey Datuk dan Datin :) Sudah lama tak buka cerita baru dekat BLOG ini :D mesti korang semua dah bosan dengan cerita lama aku kankan :D HAHAHAH :) OPS ! Nak cerita pasal apa ekh ? cerita sedih or cerita gembira ekh ! atototott !
lwosksoejsdksukeoakowqqksdklsdakjsakdjadkjadk9ieu29381293k23j123938123iu12391238129382131iqjwkldjasdkajsdaiosdjadkasdgadyhaudio9210381290312iokl2o3i12
Okey lah :D Kita bermula dengan cerita sedih sebab cerita sedih nie terlalu banyak , sebab first story mama papa takbagi saya balik ke Kuala Lumpur kerana dorang nak saya stay dekat kelantan lagi . hm :(CRYING :'( Tapikankan , aku kesian dengan nurain binti saidin kerana sudah hampir 1year kita tak jumpa . ADUHH :( Aku harap nurain binti saidin faham dengan situasi ini <3 HAHAHAHA :) Aku dekat sini tak pernah menduakan kau sayangg <3 Aku sayang sangat-2 dekat kau sayangg . ILOVEYOUDOUBLEMORESAYANGG <3 WOOT WOOT ! Then , then cerita sedih lagi ialah hari ni last saya bersama dia si gemok :( lagi sedih , today paper agama dia ada then time balik nak salam dengan dia then dia busyy . so ... HAMPA ! APA PUN TAKBOLEH :( CRYING . By the way , aku harap aku message or call dia mesti ada respons okeyy . AMIN ! HAHAHA :) IREALLYNEEDYOUGEMOKK <3 ATOTOTT !

nurain binti saidin ireallymissyou and ineedyosayangg youaremywifeforme and iwantyouknowyouaremysuperwomen :) ilovveyoudoublemore . bytheway , ireallymisyou azharbinibrahim :)

Tapikankan , disetiap cerita sedih keluar pasti ada cerita gembira pulak kankan . HAHAHA :) yang menggembirakan aku ialah hanya tinggal tiga paper jea lah aku nak MERDEKA ! YEAHH ! Paper SCIENCE , Paper PERDAGANGAN and Paper SENI 2 :) HAHAHA :D habis jea semua paper ini , mesti aku nak conteng baju then baling semua pen yang penuh dalam pensel box aku nie . HAHAHA :) Siapa dapat nasib lah yea , sebabnya semua pen toe baru jea beli . Tak guna langsung , HOHOHO :) Dalam exam pun aku guna pen lama , sebab ada berkat dari apa yang diajar oleh cikgu . Aduyyy :) Tapikankan , kita mesti rindu sama cikgu-2 dan kawan-2 semua kankan :D By the way , aku takkan mudah lupakan kawan or cikgu yang telah banyak membantu aku dalam pelajaran . INSHAALLAH !
sekolahsekolahsekolahsekolahsekolah sayakanmerindukanawaksekolah sayajugakanmerindukankawan-kawandancikgu-cikguyangbanyakmembantusaya.ILOVEYOUALL

written : ahmad wadi ahmad rokmar
p/s : kenangan terindah bersama kamu wahai sahabat , sayang , cikgu :)

No comments:

Post a Comment