Saturday, 10 September 2011

Trial is coming :)


Haih ! Trial exam 11 Sep 2011 .. sekejap gila kan ? sangat sangat sekejap .. mase exam tuh pulak nak sampai dekat dekat nie .. takpee lah :) yang penting aku sentiasa solat dan berdoa dapat result yang cantek . harap2 sgt dapat A . walau pon satu , tapi taknak satu jea . nak banyak . HAHA :) hikhikk .. tuh baru trial , belum SPM sebenar . actly tak get ready lagi punn .. heh ==' risau sgt niy , mesti berdebar gila .. Insyallah kau boleh buat botokk :) Doa banyak2 .. ! okay?
Okay , aku target B.melayu , english , sejarah , agama Islam , perdagangan .. salah satu A pon takpee lah , asalkan ada A . hahaha . Tapi yang penting macam PSV atau SENI aku dah A jea kot . HOHOHO :) Suka gila dapat tahu macam toe . HAHAHA :)

So kawan-2 tolong doakan aku dapat result yang TERBAIK yea !!!

No comments:

Post a Comment