Saturday, 10 September 2011

REMOVE !


Kenapa dia punya DP dekat FACEBOOK sungguh buat aku sakit hati hah ! Aduhh . Elok-2 pakai DP pakai tudung , nie dah lah takpakai . Then nampak toe lah nie lahh . Kenapa dengan kau hah ! Kau kan tahu aku taksuka kau punya perangai macam toe . Tolong back to normal semula . Pakai DP yang tak menunjukk sangat . Aku tak suka kau punya DP . SUMPAH ! Biar lah orang nak cakap aku kongkong kea apa kea ? Cuma aku nak yang terbaik untuk orang yang aku sayangg <3 Bukan aku nak orang yang aku sayang rosakk . Please !! DELETE gambar tersebut . Maaf lah kalau saya suruh awak delete gamnbar toe . Saya taknak lah orang tengok gambar toe then LIKE-2 . SUMPAH ! Saya taksuka , kecuali gambar awak pakai tudung kea orang nak LIKE-2 toe takpea lahh awakk . Biar lah gambar awak dengan jantan saya takmarah , cuma gambar macam nie memang saya taknakk !! OH NO ! Please DELETE SAYANGG !!!

No comments:

Post a Comment